<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Vi kjenner på en stor takknemlighet i disse dager.

Vi er takknemlige over at hele #teamVU har holdt seg friske og raske *knock on wood*, at vi allerede er godt vant med å jobbe på hjemmekontor - og ikke minst; at våre tjenester helt fint kan leveres digitalt og nettbasert. Vi har derfor jobbet på spreng de siste par ukene for å finne gode verktøy og systemer som skal gjøre dette til en best mulig opplevelse for våre kunder.

Nå er vi klare for å hjelpe til der vi trengs - enten det er med foto / video, grafisk design, innholdsproduksjon i sosiale medier og / eller digitale foredrag, rådgivning, workshop, kurs eller webinarer!

Les mer om våre digitale og nettbaserte tjenester.

Og du?
Dette er godt utprøvd og testet allerede, vi er nemlig godt i gang - bare se her; 

 

Borg_nyhetsbrev

 

Digital workshop

Det blir faktisk ikke fullstendig kaos selv om man møtes mange mennesker i en digital workshop! Borg Bispedømme samlet flere av sine menigheter og kirkeansatte, totalt ca. 35 stk, og rapporterer om følgende:

"Workshop med Astrid er gull for oss og våre menigheter. Innsikt, analyser og kyndig veiledning fra Astrid løfter arbeidet vårt!" 

Karianne Hjørnevik Nes,
Borg Bispedømmeråd (mars 2020). 

 

Skjermbilde 2020-03-26 17.46.21

 

Digital rådgivning

"Vi hadde en times digital rådgivning med den alltid hjelpsomme, hyggelige og himla kunnskapsrike Astrid via videochat – og voilà, alle våre spørsmål ble besvart. Nå kan vi trygt gå i gang med Facebook-aktiviteten vi var litt usikre på hvordan vi skulle løse. Hurra for Valen-Utvik, Astrid og rask digital rådgivning via videochat!"

Jannicke Storm Glomsrød,
ARK Bokhandel (mars 2020) 

 

Inbounddagen

 

Digitalt foredrag

Jeg holdt foredrag på det som i år ble gjennomført som en heldigital konferanse i regi av MarkedsPartner, nemlig Inbound-dagen 2020 - for øvrig en ekstremt godt organisert konferanse, så all ære til MarkedsPartner for det! Det var veldig lærerikt og veldig gøy å levere mitt digitale foredrag, og ekstra stas å få så hyggelig vurdering i etterkant; 

"Astrid var ikke bare fantastisk hyggelig å jobbe med under vår konferanse, Inbound-dagen 2020, men hun var engasjerende, motiverende, kunnskapsrik og fleksibel til å tilpasse innholdet sitt ut fra situasjonen vi sto over 19. mars 2020. Hun var villig til å gå ut av komfortsonen i siste liten, da vi ba henne om å endre sin presentasjon fra et fysisk arrangement til et videoopptak for en heldigital konferanse. I det verste utbruddet av Covid-19, i karantene etter et opphold i USA, presenterte Astrid et eksemplarisk, digitalt foredrag, om «Sosiale medier i krisetid – 7 gode råd», hvor deltakerne kom med tilbakemeldinger som «Hele opplegget er veldig bra og hjelper å glemme hele corona-situasjonen for et lite øyeblikk :)». En tilbakemelding vi bare kunne drømt om i disse tider. Fantastisk å ha Astrid med på laget for en vel gjennomført heldigital konferanse."

Siri Enoksen,
MarkedsPartner (mars 2020). 

 

Team VU zoom

 

Kan vi hjelpe deg?

Ettersom Norge har så godt som stengt ned, og alle foredrag, møter og kurs med fysisk oppmøte er avlyst, har vi nå godt med tid til å bistå deg og din bedrift med våre nye, digitale tjenester. 

 • Vil du ha råd for hvordan best kommunisere i disse korona-tider?
 • Vil du ha en analyse av hvordan din virksomhet gjør det i sosiale medier?
 • Vil du ha opplæring i Insta Story, Facebook-grupper, Snapchat, TikTok eller en annen plattform du vil utvikle deg på?
 • Har du behov for å få skrevet tekster, artikler eller blogginnlegg?
 • Ønsker du en gjennomgang av alle tekster på nettsiden?
 • Trenger du og dine kollegaer faglig påfyll og inspirasjon?
 • Vil dere oppdateres på hva som er siste nytt, trender og nye verktøy fra verdens største sosiale medie-konferanse i San Diego, USA?
 • Trenger du en strategi for deres sosiale medie-satsing?  
 • Har du behov for innholdsproduksjon i sosiale medier?
 • Vil du ha hjelp til å utforme en konkurranse i sosiale medier?
 • Trenger du å få tatt gode produktbilder, lage en video eller redigere bilder?

 

Da håper vi du tar kontakt - for vi har tid, lyst og kompetanse til å få hjulpet deg med alt du måtte ønske innen sosiale medier, digital kommunikasjon, tekst, bilde og video!

Les mer om våre digitale og nettbaserte tjenester - og send oss en uforpliktende henvendelse, så skal vi love rask og konstruktiv tilbakemelding! 

PS;
Vil du vite mer om hvem #teamVU er og hva slags kompetanse, bakgrunn og interesser denne gjengen har? Vi har akkurat oppdatert nettsiden vår med en egen #teamVU-side. Ta gjerne en titt ✨

 

Relaterte artikler

"Hva gjør egentlig Valen-Utvik?"

Med ujevne mellomrom og i ulike settinger, får vi i Valen-Utvik spørsmål som varierer over følgende tema;

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.