Skip to content
All posts

Ønsker dere et foredrag om sosiale medier?

Vi skreddersyr foredrag for din bedrift, slik at du skal få best mulig utbytte av foredraget og ta med deg innsikt, inspirasjon og vår kompetanse tilbake til din egen virksomhet. Vi holder foredrag for store og små grupper, og du kommer med deres ønsker og tanker for hva dere trenger, så kommer vi sammen frem til hva som passer deres bedrift. 

Vi holder gjerne foredrag om følgende temaer;

  1. Hverdagskommunikasjon i sosiale medier
  2. Strategi og innholdsproduksjon i sosiale medier
  3. Krisehåndering i sosiale medier
  4. Sosiale medier og digital, helhetlig kommunikasjon
  5. Analyse av din virksomhet sine sosiale medie-kanaler - og veien videre 

 

Screen Shot 2016-10-24 at 13.23.39-1.png

 

1. Hverdagskommunikasjon i sosiale medier

Hvordan skal du sikre at dere produsere godt innhold over tid i deres sosiale kanaler? Hvilke kanaler skal ha hvilket innhold, hvem skal lage innholdet og hvordan kan hverdagskommunikasjon gi dere mer igjen for investeringer i tradisjonelle kanaler?

2. Strategi og innholdsproduksjon i sosiale medier

Jobber dere strategisk og målbevisst med innhold i sosiale medier og digitale kanaler? I dette foredraget gis dere nyttige verktøy, gode tankesett og konkrete målsettinger for hvordan dere kan sørge for at dere jobber bra i sosiale medier.

3. Krisehåndtering i sosiale medier

Når krisen først inntreffer, er det nyttig å ha tenkt gjennom ulike scenarier på forhånd og ha en plan for hvordan dette skal håndteres. Astrid har stått i stormen på vegne av deres kunder - og har håndtert mange hundre kommentarer i ukesvis.

4. Sosiale medier og digital, helhetlig kommunikasjon

Er sosiale medier godt integrert i virksomhetens øvrige kommunikasjonsstrategier - eller håndteres sosiale medier som en "øde øy" uten særlig tilknytning til resten av organisasjonen? Her gis dere konkrete forslag og løsninger til å bedre dette.

5. Analyse av deres sosiale medie-kanaler - og veien videre

Lurer du på hvor bra / dårlig deres tilstedeværelse i sosiale medier, egentlig er? Her gis dere en analyse av profiler på Facebook, Instagram og evt andre sosiale kanaler, med konkrete forbedringspunkter som er lett å ta med seg i hverdagen videre.

 

Astrid er registrert som foredragsholder på den nye tjenesten Talerlisten.no, og du finner Astrids profil her. Der kan du lese mer om Astrids bakgrunn og se hvilke score tidligere kunder har gitt på Astrids foredrag.

 

Ønsker du å ta kontakt for å se om VU kan tilby et foredrag for din virksomhet? Klikk her;

 

Bestille foredrag?