Skip to content
All posts

Vi har ny nettside og blogg!

Endelig - dette har vi virkelig ventet på og gledet oss til!

Nettsiden og bloggen vår har nok hatt det litt som 'skomakerens barn'; lavt prioritert sett i forhold til arbeidet vi gjør for kundene våre. Vi har lenge kjent at det var på tide med en oppfriskning, både av selve nettsiden og informasjonen vi har der, men også av bloggen vår. Det trange og lite visuelt fine formatet vi hadde tidligere, gjorde rett og slett at vi ikke prioriterte å blogge på VU-bloggen, men det skal det bli en forandring på nå!

...og det kan vi takke disse gutta for;

MediaAgency MediaAgency

 

Kyndig og god hjelp av MediaAgency

Vi har fått hjelp av de fantastisk flinke gutta i MediaAgency, nemlig Andreas Hatlem og Ole Martin Skaug - og vi kan virkelig ikke få rost disse gutta høyt nok! Dyktige på wordpress, koding og alt som hører med av SEO, analyseverktøy m.m., men også kreativt gode, fantastisk serviceinnstilling og veldig hyggelige å samarbeide med. En strålende kombinasjon som vi virkelig anbefaler på det varmeste! Vi har brukt de på en kunde allerede, og det blir langt fra den siste.

Mål og mening med Valen-Utvik.no

Vi håper at vår nye nettsiden gir besøkende et godt bilde av hvem vi som jobber i VU er, hva vi kan by på og hva vi står for, og at det er enkelt for nye og eksisterende besøkende å finne frem på siden vår. Vi håper at siden vår inviterer til dialog og spennende relasjoner, og er spent på hvem som kommer til å ta kontakt. Vi gleder oss også til folk tar i bruk vår nye chat-funksjon - en stor takk til Marianne Vikse for å tipse oss om å ha det på nettsiden vår!

Bloggen har vi mange planer for, men først og fremst vil vi komme igang med regelmessige innlegg. Tips og triks som kan være nyttig om du jobber med sosiale medier og digital kommunikasjon, litt om livet i VU og våre gründererfaringer, konkrete caser og eksempler fra kunder vi jobber med - og kanskje kommer det også noen innlegg som utfordrer og setter agenda? Dette er i hvert fall litt av det vi ønsker oss fremover! Vi har ambisjoner om å blogge fra ulike vinklinger i VU, dvs at både Glenn, Linn (trainee) og Astrid kommer til å blogge fremover, og det håper vi gir dere som lesere vil like. Forresten - har du lagt merke til de fine symboltegningene på siden vår? Det er det vår flinke trainee som har laget - tusen takk, Linn, du er et kupp!

11212242_10155513714040092_1288064308_n 11208774_10155513814970092_205853503_n 11119808_10155558419320092_2047910023_n 11119645_10155513717530092_1640490090_n

Vil du gi oss din tilbakemelding?

Nå håper vi dere som kjenner oss litt fra før, tar en sving rundt på den nye nettsiden vår og gir oss tilbakemeldinger på ting dere liker eller ikke liker. Er det noe informasjon dere mener kommer dårlig frem og som vi bør gjøre noe med? Er det noe som mangler, noe det er for mye av eller noe som irriterer? Det er ikke alt vi får gjort noe med, for vi kommer ikke til å gå bort fra denne malen med det første, men vi vil absolutt høre deres meninger og gjøre noe med det vi kan gjøre noe med!

 

Vi gleder oss til å starte VU-bloggen med ny frisk og venter spent på å få høre fra dere!