Skip to content
All posts

#VUfest med faglig schwung

I går arrangerte VU sommerfest på Vérité - rett og slett for å takke våre kjære kunder, våre flinke samarbeidspartnere og våre inspirererende, delevillige bransjekollegaer for alt de betyr og er for oss i VU!

 

Prosecco og pølser Prosecco og pølser - perfekt kombo!

 

Faglig schwung med flinke foredragsholdere

Vi inviterte til en uformell, hyggelig kveld med prosecco og pølser (overraskende god kombo!), samt gode faglige bidrag av flinke folk vi hadde lyst til at skulle få vise seg frem og dele av sin kunnskap og herlige engasjement. Mia & Cecilie i Bymiljøetaten i Oslo kommune fortalte om hvordan de jobber med kommuniksjon i digitale kanaler (deres presentasjonen deles senere - følg oss på facebook for å få tips om når den er lagt ut), Tekstdoktor Christine Calvert viste oss at det går til #hællvete med språket i norske medier, og så avsluttet Ole André Sivertsen fra Filiokus Media AS med å humoristisk lære oss hvorfor kroppen fungerer som den gjør (eller ikke gjør) med alkohol innabords ;)

TUSEN TAKK til alle foredragsholdere - dere er gull!

 

Mia Kolbeinsen Mia Kolbeinsen

Cecilie Østreng Cecilie Østreng

Christine Calvert Christine Calvert

Ole André Sivertsen Ole André Sivertsen

 

Takknemlig for alle flinke folk vi kjenner

Vi setter umåtelig pris på våre kunder, samarbeidspartnere, bransjekollegaer, alle dere som lærer og inspirer oss, og ikke minst; alle dere som leser, kommenterer og engasjerer dere i det vi deler! Dere er alle en ekstremt viktig årsak til at vi virkelig elsker det vi gjør og at vi er så uendelig takknemlige for at vi kan jobbe med det vi gjør!

 

Hele Valen-Utvik samlet på et brett! Hele Valen-Utvik samlet på et brett!

 

Takk for halvåret som har gått, vi gleder oss til fortsettelsen!

 

PS: Se flere bilder fra kvelden på vår facebookside!