KONTAKT OSS
av Astrid Valen-Utvik | 23. juni 2015

I går arrangerte VU sommerfest på Vérité - rett og slett for å takke våre kjære kunder, våre flinke samarbeidspartnere og våre inspirererende, delevillige bransjekollegaer for alt de betyr og er for oss i VU!

 

Prosecco og pølser Prosecco og pølser - perfekt kombo!

 

Faglig schwung med flinke foredragsholdere

Vi inviterte til en uformell, hyggelig kveld med prosecco og pølser (overraskende god kombo!), samt gode faglige bidrag av flinke folk vi hadde lyst til at skulle få vise seg frem og dele av sin kunnskap og herlige engasjement. Mia & Cecilie i Bymiljøetaten i Oslo kommune fortalte om hvordan de jobber med kommuniksjon i digitale kanaler (deres presentasjonen deles senere - følg oss på facebook for å få tips om når den er lagt ut), Tekstdoktor Christine Calvert viste oss at det går til #hællvete med språket i norske medier, og så avsluttet Ole André Sivertsen fra Filiokus Media AS med å humoristisk lære oss hvorfor kroppen fungerer som den gjør (eller ikke gjør) med alkohol innabords ;)

TUSEN TAKK til alle foredragsholdere - dere er gull!

 

Mia Kolbeinsen Mia Kolbeinsen

Cecilie Østreng Cecilie Østreng

Christine Calvert Christine Calvert

Ole André Sivertsen Ole André Sivertsen

 

Takknemlig for alle flinke folk vi kjenner

Vi setter umåtelig pris på våre kunder, samarbeidspartnere, bransjekollegaer, alle dere som lærer og inspirer oss, og ikke minst; alle dere som leser, kommenterer og engasjerer dere i det vi deler! Dere er alle en ekstremt viktig årsak til at vi virkelig elsker det vi gjør og at vi er så uendelig takknemlige for at vi kan jobbe med det vi gjør!

 

Hele Valen-Utvik samlet på et brett! Hele Valen-Utvik samlet på et brett!

 

Takk for halvåret som har gått, vi gleder oss til fortsettelsen!

 

PS: Se flere bilder fra kvelden på vår facebookside!

 

Relaterte artikler

Vi profesjonaliserer VU!

av Astrid Valen-Utvik | 23. juni 2015

Nå er det er tid for å step it up for VU - for det er vi klare for! Med May og Agneta på plass som stabile og..

Les mer

Astrid kåret til Årets sosiale..

av Astrid Valen-Utvik | 23. juni 2015

Forrige uke gikk konferansen Social Media Days av stabelen, i regi av Nils Petter Nordskar / iQualify og..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.