Skip to content
All posts

TeamVU sine Instagram-favoritter

På flere av de seneste webinarene våre har vi fått spørsmål om hvem vi i TeamVU blir inspirerte av - så da tenkte vi at vi kunne by på noen av våre personlige Instagram-favoritter.

Christine sine Instagram-favoritter

1. Linnéa Myhre
Jeg har fulgt Linnéa på internett så lenge jeg kan huske, og synes alltid hun har klart å levere godt innhold i alle kanaler hun har vært i. Hun bruker mye humor i innholdet sitt, og det er noe jeg kan sette stor pris på. Dessuten er hun rå på Instagram Story, og har blant annet lansert sin egen Brusblogg her, med tilhørende GIFS og det hele. I desember ble det også julekalender på Brusbloggen, med test av ny julebrus hver dag.

2. FABREK
Jeg bruker Instagram veldig mye til å hente interiør-inspirasjon, og ser ofte til våre naboer i Danmark. FABREK er en interiørbutikk som jeg liker veldig godt, og de er utrolig gode på Instagram. De har en tydelig visuell profil, de er flinke til å ta bilder, de bruker stories på en god måte, og det jeg synes er ekstra kult er at de er flinke til å ta vare på kundene sine. De reposter bilder, deler stories videre, og er superflinke til å svare på kommentarer. Feeden deres er rett og slett en godtepose full av inspirasjon!

3. Tucker Budzyn
Hunder på internett er aldri feil, og min store favoritt er golden retrieveren Tucker. Tucker og eieren hans Courtney, som styrer kontoen, er helt RÅ på videoinnhold, og er alltid kjappe til å slenge seg på alle nye trender og challenges. Dessuten er de utrolig flinke til å flytte følgerne sine mellom ulike plattformer, og er aktive på både feed, story, IGTV og YouTube. De har også en rød tråd på innholdet, og har ulike temaer som går igjen på kontoen, blant annet har de #tinytuckertuesday hver tirsdag. *

Dette er den beste videoen jeg veit om på internett akkurat nå - og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett den:


Astrid sine Instagram-favoritter

1. Thomas Engeset
Leken, fargerik fyr som er rå på å lage videoer og som deler innhold som får meg til å ville bli stadig bedre selv.

2. Hanne-Lenes Vegetar
Utfordrer oss til å lage mer mat uten kjøtt, men helt uten pekefinger. Hun frister heller med fargerike fine bilder og er helt rå på å involvere følgerne sine i hverdagen og i sin mission for å få Norge til å spise mindre kjøtt, og ta bedre vare på miljøet.

3. Archer and Olive
Jeg elsker jo å strukturere hode mitt ned i ulike lister, og får mye inspirasjon fra denne kontoen.


Marthe sine Instagram-favoritter

1. Tørka Blomster
For det første elsker jeg trenden med tørka blomster, fordi de aldri dør og de kommer i så mange nydelige farger! I tillegg er hun utrolig flink med fargekombinasjoner, poster superflotte bilder og får meg til å ville fylle hele leiligheten med tørka blomster. Til slutt er hun også god på samarbeid, og utvider merkevaren sin utover enkeltpersoner på en god måte.

2. Thus the fuss
Okey, jeg er en fargefreak. Jeg elsker spesielt pasteller og overraskende fargekombinasjoner, og dette synes jeg Sofie fra Danmark bak denne kontoen er utrolig flink på. I tillegg er hun generøs med å dele både fargekoder, interiørtips og gjenbruksfunn. Hun er også superflink til å snakke med følgerne sine, og det er hyggelig å se.

3. Renate Torseth
Denne dama er en ganske kjent fotograf og har inspirert meg i en god stund. Hun tar utrolig flotte portretter og har en måte å fange lys på som jeg blir veldig inspirert av. Som fotograf er det jo klart at bildene hun poster er flotte, men det føles allikevel alltid litt personlig når jeg ser bildene hennes i feeden min.


Les mer: Slik får du mer engasjement på Instagram


Christine W. sine Instagram-favoritter

1. Erika Gerdemark
Min all-time favorittfotograf som på en eller annen måte klarer å få alle bildene sine til å se ut som en magisk drøm. Måten hun bruker farger er virkelig helt unik. Hun byr også på innblikk i livets opp- og nedturer og jeg føler at jeg kjenner henne litt etter å ha fulgt henne i mange år og møtt henne (OMG startruck) én gang på ekte.

2. Gutten og strikkemor
Pia Marlene driver en strikkekonto med innspill av søm og interiør. Hun har gitt ut strikkebok og selger oppskrifter og strikkegadgets på nett. Som relativt nyfrelst strikker som aller helst strikker til meg selv ramlet jeg raskt inn i hennes univers av freshe design. Jeg blir så inspirert av alt fra klesstilen til humoren hennes. Hun gir masse av seg selv og er helt rå på å følge opp kommentarer og meldinger til tross for at kontoen hennes er ganske gigantisk med over 50 000 følgere.

3. Dusty Peach
Linn Linnea og mannen hennes pusser opp et atriumshus og deler hele prosessen på denne kontoen. Hennes estetiske sans er heeelt på merket og jeg gleder meg helt sjukt til å se det ferdige resultatet. Interiørinspo på høyt nivå!


Nastaran sine Instagram-favoritter

1. Oatly
Oatly er kjent for å gjøre- og tenke annerledes når det kommer til markedsføring. De klarer å snakke om merkevaren sin, selv når de ikke snakker om merkevaren sin. I tillegg utfordrer de markedet samtidig som de er morsomme! Instagrammen deres består av Oatly (obviously), bærekraft, gode tips og morsomme små historier.

2. Maks prestasjon
Det er sjeldent jeg synes det er gøy å se på en feed bestående av fargede bokser, mens maksprestasjon har fått det til!  Han har struktert innholdet sitt, basert på farge - så du vet nøyaktig hva du får når du ser en av postene hans, uansett om de er gule, blå eller røde. Innholdet hans er lærerikt, og lett gjenkjennelig!

3. Lunsjklubben
Guttastemning! Lunsjklubben består av 8 oslobaserte gutter som tester ulike spisesteder i Oslo. Først og fremst er det nyttig, om du liker å spise ute, men det er også morsomt - Disse gutta byr nemlig på seg selv, er joviale og nedpå. 


Glenn sine Instagram-favoritter

1. Andres Lokko
Min svenske absolutt favorittjournalist. Har fulgt hans skriverier og magasinproduksjoner i sikkert 25 år, og i de seneste årene i sosiale kanaler. Gjør sin greie, bare sånn Andres Lokko kan.

2. Ryan Adams
Elsker Ryan Adams og musikken hans. På Instagram deler han i disse dager coverversjoner og egne låter i akustisk tagning. Kontoen hans er rå, personlig og uredigert / alternativt overredigert filter og fotoeffekter. Tøft og med særpreg.

3. Gary Vaynerchuck
Følger denne duracellkaninen av en sosiale medier-legende. Banner som en bryggesjauer. En vandrende motivator og quotemaskin. Skulle gjerne både lest og hørt enda mer på det han gir ut i bokform og på podcast.


Marianne sine Instagram-favoritter

1. Mat på bordet
Liker denne IG-kontoen for å få tips til baking og middagsforslag. Bildene som blir delt er veldig delikate sånn at man får lyst til å smake og eventuelt lage noe selv.

2. Gleding
Veldig flott konto som sprer masse glede, og tips til hvordan man kan glede hverandre og seg selv.

3. Lille Have
Digger blomster, og denne kontoen (lokal butikk på Nesodden) har så utrolig mange flotte blomster, som gjør at jeg får lyst til å kjøpe blomster og pynte opp ute i hagen.

 


Vil du lære mer om Instagram? Vi holder betalt webinar i både strategi og innhold!

Onsdag 29. april fra 10-11 blir det Instagram strategi. Her lærer du hvordan du kan jobbe strategisk og målrettet med Instagram, og vi snakker om algoritmene, IGTV og IG Story, annonsering og en hel del mer.

Her melder du deg på webinaret vårt om Instagram-strategi.

Facebook-event: Bli rå på Instagram - Strategi


Torsdag 30. april fra 10-11 blir det Instagram innhold. Her lærer du hvorfor godt innhold er så viktig, og hvordan du kan lage mer av det på Instagram. Her får du mange gode (og noen dårlige) eksempler, som vil inspirere til å skape godt innhold selv!

Her melder du deg på webinaret vårt om Instagram-innhold.

Facebook event: Bli rå på Instagram - Innhold