<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Nylig gikk Social Media Days av stabelen i Oslo, og på dag to hadde Astrid gleden av å være første foredragsholder ut. Hun benyttet sjansen til å kjempe for noen av sine fanesaker med foredraget 'Hvorfor late markedsførere og pengekåte ledere ødelegger Facebook'. Ekstra hyggelig var det at Gard fra Medier24 var tilstede, og valgte å skrive en artikkel med en grundig oppsummering av foredraget.

 SMD18 astrid valen-utvik 05.1000x563

(Foto: Gard L. Michalsen/Medier24)

 

I korte trekk er det overordnede budskapet; 
  • Nei, Facebook er ikke dødt for bedrifter, selv om de har justert algoritmene - igjen
  • Ledere må investere nok i sosiale medier, tidsmessig, til at de virkelig gode resultatene kan skapes
  • Vi må ikke effektivisere oss bort fra det gode innholdet 
  • Vi må skape gjensidig verdi, med utgangspunkt i hva som er verdi for målgruppen vår
  • Vi må tenke langsiktig, og nei, 6 mnd i sosiale medier er ikke langsiktighet
  • Det enkle er ofte det beste - vi må tørre by på oss selv, vise behind the scenes.

 

Hvis du vil se foredraget til Astrid, og ikke bare lese det, så kan du se det i opptak på facebooksiden til Social Media Days (se fra 07.30 og utover). Usikker på om det blir liggende online evig, men enn så lenge er det tilgjengelig. 

 

Kunne du tenke deg å booke foredrag med Astrid, for å snakke om disse tingene eller andre sosiale medie-relaterte temaer? Da kan du lese mer her og ta kontakt! 

 

Relaterte artikler

Karma som digital rettesnor

På Social Media Days 2016 holdt jeg et foredrag jeg kalte "Karma - bra for business med gode verdier og sunn..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.