Skip to content
All posts

Astrid kåret til Årets sosiale medie-ildsjel!

Forrige uke gikk konferansen Social Media Days av stabelen, i regi av Nils Petter Nordskar / iQualify og Conventor. Det var to dager fylt med faglig inspirasjon, noen nye teoretiske vinklinger, en god del nye bekjentskaper og mange gode samtaler med flinke bransjekollegaer.

En personlig storfavoritt for egen del, var et foredrag gitt av Jeremy Tai Abbett fra Google Europe. Ofte er ikke foredragene fra de største amerikanske aktørene, nødvendigvis de som gir oss mest konkret info og god inspirasjon, men det var virkelig tilfellet med Jeremy. Vi skal nok dele videoen av hans foredrag når den er klar.

 

Social Media Days på Oslo Kongressenter Social Media Days på Oslo Kongressenter

 

Nytt tema på Astrids foredrag

På dag to av denne konferansen, var Astrid invitert inn som foredragsholder i det de kalte en break out session, dvs. et sidespor på konferansen, med et spesifikt tema -Story!- og for ca. en tredjedel av konferansedeltakerne. Astrid valgte å teste ut et nytt foredrag denne gangen, med tittelen "Karma - bra for business med gode verdier og god folkeskikk!", og straks videoen fra det foredraget er klippet ferdig og publisert, skal vi dele det med dere i et eget innlegg.

Vi er spent på deres innspill på dette temaet, for tematikken skal utvikles videre.

 

Foto-Fotobaren_2016_socialmediadays_fotobar-116 Flere bilder fra Social Media Days - via Fotobaren

 

Vinner av årets sosiale medie-ildsjel

En ekstra store glede på Social Media Days i år, var at Astrid sikret seg en pris på Gullenken 2016 Social Media Awards, nemlig Årets sosiale medie-ildsjel! Ettersom Astrid selv ble så satt ut av å høre sitt navn ropt opp, hørte hun heller ikke juryens begrunnelse, men den fant vi i Medier24 sin sak om kåringen;

Noen mennesker er bare ildsjeler av natur, så og si uansett hva de jobber med. Dersom Astrid hadde vært sykepleier, lærer eller bussjåfør – ville hun uansett vært en person som leverte med glede. Med innlevelse og engasjement. Finnes det varmere ildsjeler enn Astrid Valen-Utvik?

Astrid jobber med alle aspekter innen sosiale medier rådgivning. Det som kjennetegner henne spesielt, er at hun ikke bare jobber med strategi, løsninger og idéer – hun implementerer også. Hun er fortsatt den flittige ildsjelen som jobber med og for sine oppdragsgivere – til alle døgnets tider.

Astrid Valen Utvik er kjent for å leve seg inn i kundens hverdag, og hun går i ett med dem.

For vår egen del må det legges til at Astrid Valen-Utvik også er en gledesspreder utenfor sin egen kundesfære. Hun er den første til å backe opp andre, til å takke for oppmerksomhet – og vise andre oppmerksomhet. Astrid er 100% ildsjel!

 

Det var en virkelig stor ære å få en slik pris, fra bransjekollegaer som vi setter så høyt, og noe av det som var aller, aller hyggeligst, var alle de fantastiske gratulasjonene som fulgte prisen. Akkurat ildsjel-prisen henger nok ekstra høyt for oss også, ettersom det å leve og ånde for kunder, god kommunikasjon i hverdagen og å hjelpe og bidra for andre der det er mulig, er verdier som er særs viktig for oss og vårt selskap.

astrid_valen_utvik Bildet er lånt fra Kampanje sin sak om prisutdelingen

 

Prisen har funnet sin plass på VU-kontoret på Nesodden Prisen har funnet sin plass på VU-kontoret på Nesodden

 

Tusen takk til hvem det nå var som nominerte meg, og tusen takk til juryen som stemte meg
frem
blant dyktige medfinalister - dette var en stor ære!