<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Dette har vi ventet lenge på - og endelig er det nå mulig å administrere flere kontoer på Instagram enkelt!

Instagram har nå rullet ut muligheten til å ha flere aktive kontoer logget på samtidig - Multiple Accounts. Denne endringen gjør det enkelt å bytte mellom de forskjellige kontoene du administrerer, uten å måtte logge inn og ut.

Skjermbilde 2016-02-09 kl. 12.06.48

Muligheten har lenge vært etterlyst blant brukere som er avhengig av å bruke flere kontoer - kanskje din private konto, en for bedriften eller en tullekonto du har opprettet? Tidligere måtte det logges ut av den aktive kontoen, for så å logge på den andre med fullt brukernavn og passord. Dette tok lang nok tid til at det gikk på bekostning av brukervennligheten, og vår påstand er at det rett og slett har ført til mindre bruk av Instagram - både med publisering av bilder og ikke minst; håndtering av svar i kommentarfeltet, like andre poster osv.

Med Instagrams nye mulighet kan man nå enkelt bytte mellom kontoer bare med et enkelt tastetrykk - og du kan totalt håndtere inntil 5 ulike kontoer.

 

 

Så enkelt legger du til flere kontoer

  • Gå inn i Innstillinger i Instagramprofilen din ved å klikke på tannhjulet øverst til venstre (venstre bildet)
  • Scroll til bunnen, velg legg til brukerkonto, logg inn med brukernavn og passord på den andre kontoen
  • Da kommer det en liten pil ved siden av brukernavnet på toppen av din profil (høyre bilde) , og du kan enkelt klikke på denne for å bytte mellom kontoene - eller legge til enda flere kontoer.

Det er alt du trenger gjøre!

 

Revitaliserer bruken av Instagram!

Vi tror at folk kommer til å legge ut mer innhold på Instagram nå. Ved at man får en enklere flyt mellom kontoene, er blir det enklere å ta godt vare på flere kontoer, svare på kommentarer man før, like poster og være delaktig i hvert enkelt 'community' for den enkelte Instagram-kontoen man har - og man får også mulighet for gode varslinger på tvers av kontoene man har - slik at man da kan varsles også på kontoer man ikke aktivt er inne på. Vi tror det rett og slett komer til å bli enda morsommere for oss Instagrambrukere - både som privatperson og for alle oss som bruker bildedelingstjenesten i bedriften og for kundene våre.

Astrid har uttalt seg om verdien av dette for Instagram, i blant annet Fædrelandsvennen og Aftenposten.

Nå gleder vi oss til å jobbe mye mer aktivt med Instagram igjen!

Relaterte artikler

TeamVU sine Instagram-favoritter

På flere av de seneste webinarene våre har vi fått spørsmål om hvem vi i TeamVU blir inspirerte av - så da..

Les mer

Slik analyserer du innholdet ditt på..

Instagram Story vokser med rekordfart! Innhold i story vokser faktisk hele 15 ganger raskere enn innhold..

Les mer

Lag ikoner til høydepunkter på Instagram

Har du lurt på hvordan du kan få fine ikoner på høydepunktene dine på Instagram? Da har vi guiden du trenger..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.