<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

For halvannen uke siden holdt jeg et foredrag om Twitter på en seminardag for Hamarregionen, kalt #DIGIT2013, og i dette blogginnlegget får du se lysbildene jeg brukte, samt en rask oppsummering av hvilke andre foredragsholdere som var der og helt kort hva de snakket om.

Forsamlingen fikk først høre fra Nils Apeland om internkommunikasjon og kulturbygging i rastløshetens tidsalder. Deretter ble vi røsket tak i av Christian Brosstad fra Sparebank1, som snakket om å engasjere i digitale kanaler. Forsamlingen ble så delt i tre grupper, hvor de på tur og orden skulle innom tre ulike foredrag; Ingvild Moen fra Resonate om Instagram, Cecilie Thunem-Saanum fra CecilieTS om multikanalhåndtering, samt mitt eget foredrag om Twitter.

Lysbildene fra mitt foredrag, ser du under. Jeg snakket i hovedsak om hva Twitter er, hva som kjennetegner det som kanal, hva som er argumentene for å være på Twitter, både som privatperson og som bedrift - og helt til slutt i lysbildene; en how-to-guide som kan brukes når man oppretter sin twitterkonto for første gang.

 

Hvis du ønsker å se tweets og bilder fra dette seminaret (og kanskje plukke opp noen gullkorn eller ny lærdom?), så anbefaler jeg å ta turen innom denne oppsummeringen på Storify, laget av arrangøren http://storify.com/Hamarregionen/digit-2013

Jeg var så heldig at jeg fikk dra på denne turen til Hamar sammen med noen av de klokeste og beste bransjekollegaene som finnes. På den måten fikk vi også lagt inn praktisk workshop og generell idédrodling før og etter vi holdt foredragene våre. For min del fikk jeg dermed snakket med kloke hoder som kjenner vår måte å jobbe på, som har tilsvarende utfordringer og muligheter, og som blir veldig gode rådgivere for meg.

Slikt er gull for gründere som driver mer eller mindre for seg selv, så dette er noe jeg absolutt skal jobbe for å få gjennomført flere ganger. Jeg kan også varmt anbefale dette for andre som jobber freelance eller er gründer i eget selskap; knytt deg til noen mennesker som skjønner din verden, som kan gi deg gode tips og anbefalinger, som gir de virkelig gode rådene og som du forhåpentligvis også kan tilføre verdi tilbake til.

Trekløveret2

Takk for alle gode diskusjoner, Ingvild og Cecilie!

Følg damene på facebook her: Ingvild / Resonate og Cecilie / CecilieTS
- jeg garanterer at de både er nyttige, reflekterte og gode!

 

Er du på Twitter? Har du noen spørsmål?

Legg igjen en kommentar, så svarer jeg som best jeg kan!

Relaterte artikler

Hvorfor late markedsførere og pengekåte..

Nylig gikk Social Media Days av stabelen i Oslo, og på dag to hadde Astrid gleden av å være første..

Les mer

Ønsker dere et foredrag om sosiale..

Vi skreddersyr foredrag for din bedrift, slik at du skal få best mulig utbytte av foredraget og ta med deg..

Les mer

Karma som digital rettesnor

På Social Media Days 2016 holdt jeg et foredrag jeg kalte "Karma - bra for business med gode verdier og sunn..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.