<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS
av Valen-Utvik | 26. januar 2016

I løpet av siste halvdel av 2015, fikk flere VU-medlemmer øynene opp for podcast og verdien av å høre det man vil, når man vil og gjerne i situasjoner hvor man uansett ikke får gjort så mye annet fornuftig (på reise, f.eks.). Faktisk har vi siden den tid drodlet med tanken om å starte vår egen podcast en vakker dag, og vi har også et blogginnlegg med noen podcast-tips på agendaen her på VU-bloggen.

MediaPuls - Norges beste mediapod?

Men - praktisk og nyttig; rett etter at podcasts ble en fast del av vår VU-hverdag, lanserte to flinke fyrer, Hans-Petter Nygård-Hansen fra Hanspetter.info og Marius Karlsen fra HeltDigital, sin egen podcast, nemlig MediaPuls.

Gutta har snart spilt inn 25 episoder, og vi tar offisielt VU-hatten av for alt det innholdet, all kunnskapen, og alle de flinke gjestene, som disse karene klarer å samle. De har til og med økt frekvensen og produserer nå to episoder per uke, og med faglig høyt, godt nivå, står det virkelig respekt av innsatsen de legger ned.

mediapuls-annonse-300x2501

 

Astrid om sosiale medier på MediaPuls

Tidligere denne måneden var Astrid så heldig å bli invitert til MediaPuls-podcasten som gjest, hvor temaet var praktiske, konkrete og nyttige tips om sosiale medier. Det ble en god del Facebook, litt om hvordan vi i VU jobber - og litt Snapchat på slutten. Medier24 har denne saken om episoden. Vi har fått fantastisk hyggelige tilbakemeldinger på denne episoden i etterkant, og det har naturligvis ikke gjort lysten på egen podcast noe særlig mindre - men vi får se. En vakker dag, som de sier :)

Klikk gjerne på bildet under og hør:

Screenshot 2016-01-26 07.39.51

Legg gjerne igjen dine synspunkter på episoden, eller del tips om andre podcaster du mener vi bør høre på. Kanskje kommer ditt tips med i vårt blogginnlegg om temaet?

Relaterte artikler

11 tips til hva du må fokusere på i..

av Valen-Utvik | 26. januar 2016

Mange synes det er vanskelig å vite hva som er strategisk smart å gjøre i sosiale medier. Hvordan kan du..

Les mer

Innholdspakke med maler for 2022

av Valen-Utvik | 26. januar 2016

Er du klar for et nytt år, nye muligheter og nye planer og maler for innholdsproduksjonen din i sosiale..

Les mer

Konkurranseregler i sosiale medier -..

av Valen-Utvik | 26. januar 2016

Hvilke konkurranseregler som til enhver tid gjelder i sosiale medier, er unektelig et tema som engasjerer og..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.