<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

I løpet av siste halvdel av 2015, fikk flere VU-medlemmer øynene opp for podcast og verdien av å høre det man vil, når man vil og gjerne i situasjoner hvor man uansett ikke får gjort så mye annet fornuftig (på reise, f.eks.). Faktisk har vi siden den tid drodlet med tanken om å starte vår egen podcast en vakker dag, og vi har også et blogginnlegg med noen podcast-tips på agendaen her på VU-bloggen.

MediaPuls - Norges beste mediapod?

Men - praktisk og nyttig; rett etter at podcasts ble en fast del av vår VU-hverdag, lanserte to flinke fyrer, Hans-Petter Nygård-Hansen fra Hanspetter.info og Marius Karlsen fra HeltDigital, sin egen podcast, nemlig MediaPuls.

Gutta har snart spilt inn 25 episoder, og vi tar offisielt VU-hatten av for alt det innholdet, all kunnskapen, og alle de flinke gjestene, som disse karene klarer å samle. De har til og med økt frekvensen og produserer nå to episoder per uke, og med faglig høyt, godt nivå, står det virkelig respekt av innsatsen de legger ned.

mediapuls-annonse-300x2501

 

Astrid om sosiale medier på MediaPuls

Tidligere denne måneden var Astrid så heldig å bli invitert til MediaPuls-podcasten som gjest, hvor temaet var praktiske, konkrete og nyttige tips om sosiale medier. Det ble en god del Facebook, litt om hvordan vi i VU jobber - og litt Snapchat på slutten. Medier24 har denne saken om episoden. Vi har fått fantastisk hyggelige tilbakemeldinger på denne episoden i etterkant, og det har naturligvis ikke gjort lysten på egen podcast noe særlig mindre - men vi får se. En vakker dag, som de sier :)

Klikk gjerne på bildet under og hør:

Screenshot 2016-01-26 07.39.51

Legg gjerne igjen dine synspunkter på episoden, eller del tips om andre podcaster du mener vi bør høre på. Kanskje kommer ditt tips med i vårt blogginnlegg om temaet?

Relaterte artikler

10 tips for å lykkes med godt innhold i..

Vi snakker ofte om at godt innhold i sosiale medier er viktig, men hva innebærer det? Hvor skal vi legge..

Les mer

Få vår GRATIS startpakke med maler for..

Er du klar for nytt år, nye muligheter og med nye planer og maler for din innholdsproduksjon i sosiale..

Les mer

Konkurranseregler i sosiale medier -..

Hvilke konkurranseregler som til enhver tid gjelder i sosiale medier, er unektelig et tema som engasjerer og..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.