Skip to content
All posts

Trådet Facebook-kommentarfelt på mobil - endelig!

ENDELIG ser det ut til å fungere fint og fornuftig med trådet kommentarfelt på facebook - dette har vi ventet på!

Dette har vært en mulighet tilgjengelig på Facebook lenge nå og betyr altså at man kan svare direkte under hver kommentar på veggen. Alle nye sider som lages på Facebook får denne funksjonaliteten automatisk på, men det kan skrus av i innstillingene for facebooksiden. Vi i VU har konsekvent skrudd denne muligheten av for alle våre kunder, fordi det i facebookappen ikke har fungert optimalt. På mobil har nemlig kommentarene kommet kronologisk og ikke trådet, det har dermed sett veldig rotete ut og svarene ser ofte veldig tatt ut av kontekst. Med omlag 2/3 av all trafikk til Facebook via mobil, må det fungerer bra der for at vi skulle velge å skru funksjonaliteten på.

Men NÅ!

Vår facebookside fikk plutselig denne funksjonen slått på av seg selv akkurat nå, og da vi sjekket i appen var trådet kommentarer tilgjengelig også der - i god orden og fin struktur! Dette byr på bedre struktur og orden for mange av våre kunder sine facebooksider;

  • man kan svare direkte under hver kommentar (naturlig nok!)
  • det blir lettere å drive god kundeservice på facebook
  • ...og det beste av det beste; ENDELIG blir det ikke noe problem å få varslet vinnere av konkurranser vi annonserer direkte på facebooks timeline, så fremt måten man deltar i konkurransene på, er ved å legge igjen en kommentar (ikke kun å like en post)! Da kan vi svarer vedkommede som vinner direkte under deres egen kommentar - og vi vet da at personen varsles.

Se vedlagte skjermdump for sammenlikning av web vs mobil:

MOBIL vs WEB:

Reply Facebook_mobilReply Facebook_web

Nå vurderer vi rett og slett å slå på trådet kommentarfelt for alle våre sider, for ettersom veldig mye av vår tid går med på ren kundeservice på vegne av våre kunder, tror vi rett og slett dette kan bli fantastisk bra!

Har du noen kommentarer til dette?