KONTAKT OSS
av Valen-Utvik | 1. juli 2013

Med ujevne mellomrom og i ulike settinger, får vi i Valen-Utvik spørsmål som varierer over følgende tema;

Hva gjør firmaet deres - sånn egentlig?

Det skjønner vi godt at mange kan lure på! For er det faktisk mulig å leve av å være på Facebook, Twitter, blogg og Instagram dagen lang? Ja, det er det! Fra vi startet opp selskapet vårt for snart 4 år siden, har det vært en god økning av tilbydere av kompetanse innen sosiale medier. De aller fleste bedrifter som jobber med markedsføring, reklame, kommunikasjon eller pr, har inkludert sosiale medier som et fagområde de holder seg oppdatert på, og de aller fleste kunder etterspør nå rådgivning og kampanjer med sosiale medier som en godt integrert del. Denne rivende utviklingen har vi fått være med på, og det har også ført til en rivende utvikling for vårt selskap; i dag har vi sendt ut informasjon til våre kunder og leverandører, om at selskapet vårt nå er registrert som et aksjeselskap; Valen-Utvik AS.

Noe av bakgrunnen til at vi har omgjort Valen-Utvik til et aksjeselskap, kan du lese mer om her.

Det er altså dette vi jobber med hver eneste dag; sosiale medier og digital kommunikasjon for norske bedrifter. Valen-Utvik startet opp med kun Astrid Valen-Utvik som eier og konsulent i 2009, fikk raskt på plass Glenn Valen-Utvik på eier- og driftssiden (i 2010), og har per i dag også knyttet til seg to frilansere som jobber for oss og kundene våre. Du kan lese mer om hvem som jobber i Valen-Utvik her (oppdateres).

VU

 

Første møtet med vår nettside viser nå tydelig hvem Valen-Utvik er.
Uvant å profilere oss selv, men kanskje nyttig for folk som er innom nettsiden vår?

Mange har altså fått med seg at vi jobber innenfor sosiale medier, så spørsmålene dreier seg mer om hvilke tjenester vi leverer, hvilke kunder vi jobber for, om vi kan leve av det og hvordan en arbeidsdag i firmaet vårt er. Dette med hvordan vi jobber, hvilke systemer vi bruker, hvilke tjenester som gjør vår arbeidsdag bedre - det har vi tenkt til å blogge om i et eget blogginnlegg. Men - disse andre spørsmålene over her; hvilke kunder vi jobber for (og hva de synes om oss) og hvilke tjenester vi leverer, det er naturligvis informasjon som burde ligge tilgjengelig på våre nettsider til enhver tid. Skomakerens barn er gjeldene for også oss, og oppgaver og planer som ikke gjelder våre kunder, har en lei tendens til å bli skjøvet på. Men til tross for dette og takket være hyppige spørsmål fra folk rundt oss; nå har vi endelig fått oppdatert og skrevet litt mer om disse tingene på nettsiden vår.

 

Nettsiden vår er endelig oppdatert!

Og du, om det er noe som helst du lurer på, enten det er å utdype informasjon du har funnet her eller du lurer på noe vi ikke har skrevet noe som helst om, håper vi du spør oss i kommentarfeltet. Vi har stor tro på åpen og ærlig kommunikasjon, og må naturligvis begynne med oss selv!

Har du innspill på nettsiden vår, eller ønsker om emner vi skal blogge om i tiden fremover, så legg gjerne igjen en kommentar.

Følg oss gjerne på Facebook også; du finner oss ved å klikke her.

Relaterte artikler

Nettkurs, digitale foredrag, workshop..

av Valen-Utvik | 1. juli 2013

Vi kjenner på en stor takknemlighet i disse dager. Vi er takknemlige over at hele #teamVU har holdt seg..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.