<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Fra: VU 🎁
Til: Du!

Snikåpning av VU Kompetanse - til lanseringspris!

Klokka tikker ned mot midnatt natt til 8. desember og dette er tidspunktet vi stenger for en impulsiv snikåpning av medlemskap i VU Kompetanse til lanseringspris; kun 4.999,- i året!

Dette er rett og slett en liten juleoverraskelse fra oss, for neste gang vi åpner viser kalenderen et nytt år, og medlemskapet får også en helt ny pris på 9.999,- kr/år.

VU Kompetanse er et medlemskap hvor hovedmålet er å dele av vår kompetanse✨ med våre medlemmer, slik at vi sammen kan utvikle din virksomhet sin tilstedeværelse i sosiale medier. 

Venter du på våre innholdsplaner og analysermaler for 2021?

Det nyeste vi har delt med våre medlemmer nå, er innholdsplaner og analysemaler for 2021 - og det vet vi at det er mange andre som venter på! Enn så lenge deles det altså kun med våre medlemmer i VU Kompetanse - og det er kanskje interessant for deg også med et medlemskap?

Alle våre medlemmer får også tilgang til Astrid og hele #TeamVU i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi daglig sparrer og svarer medlemmene våre på alt de lurer på innen sosiale medier.

👉 Selve mandelen i julegrøten er nok våre veldig populære ukentlige fagprater. I disse livesendingene tar Astrid opp aktuelle temaer og intervjuer spennende personer om relevante temaer innen sosiale medier.

I kalenderen for januar 2021 har vi allerede booket inn både Dr. Wasim Zahid om YouTube, Nathalie fra IPSOS og Steffen fra Snapchat - og mer spennende kommer!

I tillegg kan vi friste med en medlemsportal stappfull av nyttig innhold som er tilgjengelig for deg akkurat når du trenger det som mest:

📼  Opptak av alle webinarer (også betalte webinarer lastes opp her!)
🗓️  Innholdsplaner
📈  Analysemaler
📅  Årshjul
💡  Månedlige idéer til innhold i dine kanaler og bildebank til fritt bruk

Medlemmene består i å alt fra ansatte i store virksomheter til små bedrifter og gründere som jobber alene. Vi elsker å sparre med alle sammen og ønsker oss enda flere! Kanskje du kjenner noen dette er interessant for, eller er litt fristet til å bli med selv?

Vi gleder oss enormt til å bli kjent med enda flere nye folk og virksomheter, og se på hvilke resultater vi kan få til sammen!

Les mer om VU Kompetanse og hvordan du kan kjøpe medlemskap her:
www.vukompetanse.no

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.