<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Med masse spennende oppdrag for våre faste kunder, workshops, foredrag og kurs, i tillegg til å lage eksklusivt innhold til alle de fine medlemmene i VU Kompetanse - har både Astrid og resten av #teamVU mer enn nok å henge fingrene i for tiden. 

Derfor søker vi nå etter flere flinke folk til teamet!

Hvem er du?

Vi ønsker å knytte oss til deg som jobber eller vil jobbe freelance, og kan bidra med mer kapasitet til teamet vårt! 

Vi trenger først og fremst deg som kan tenke deg å være et ekstra sett med hender, en klok og kreativ hjerne, eller kanskje besitter spennende kunnskap som kan tilføre oss noe helt nyttHar du erfaring med strategisk arbeid og/eller innholdsproduksjon til sosiale medier er det gull. Er du en fantastisk prosjektleder? Kanskje kan du ta bilder, er en kløpper på videoredigering eller er helt rå på tekst? Vi sier heller ikke nei takk om du har kunnskap om nettsider (vi bruker Hubspot), eller Kajabi (som er plattformen til VU Kompetanse).

Kjenner du deg igjen i noe av dette er det kanskje deg vi leter etter? 

 

Hvem er vi?

Har du ikke kjennskap til oss i Valen-Utvik fra før, skal vi prøve oss på en kortfattet oppsummering av hvem vi er og hva vi bruker dagene våre på.

I snart 12 år har vi, med Astrid og Glenn i spissen, hjulpet bedrifter med sosiale medier. Dette gjør vi i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgivere, strateger, koordinatorer eller prosjektledere, men også mer hands-on i felten med ansvar for hele pakken med innholdsproduksjon til sosiale medier. Vi holder også en hel del kurs, foredrag og workshops. 

Vi digger at vi kan kalle jobben vår for jobb! Sosiale medier er rett og slett et dynamisk og utrolig spennende fagfelt i evig utvikling, som gjør det utrolig gøy å jobbe med.

#teamVU består av freelancere med ulik bakgrunn og kompetanse som strekker seg fra PR, foto og grafisk design til prosjektledelse, kundeservice og IT. Felles er at alle liker å holde seg oppdatert på det som rører seg i den digitale verdenen, og elsker å få nerde rundt det meste innen sosiale medier.

 

Deg + VU?

Som du kanskje skjønner så liker vi å holde det ekte og litt ujålete. Vi er ikke så veldig opptatt av milelange CV-er, dine tre beste og verste sider, og svaret på spørsmålet om hvor du ser deg selv om fem år. Det vi derimot håper er at du har skikkelig lyst til å bidra med noe hos oss, og liker å nerde om sosiale medier like mye som vi gjør. 

Send oss en melding i innboksen vår på Facebook, så tar vi dialogen videre derfra.

Kanskje blir det en digital kaffekopp for å finne ut om det er gjensidig kjemi? 

 Vi gleder oss veldig til å høre fra deg.

//Astrid og resten av gjengen i #teamVU

 

Relaterte artikler

Vi profesjonaliserer VU!

Nå er det er tid for å step it up for VU - for det er vi klare for! Med May og Agneta på plass som stabile og..

Les mer

Astrid kåret til Årets sosiale..

Forrige uke gikk konferansen Social Media Days av stabelen, i regi av Nils Petter Nordskar / iQualify og..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.