<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Det visuelle blir viktigere og viktigere i innholdsproduksjonen for våre kunder, både med foto og video. Vi oppdager stadig nye apper og programmer som vi kan bruke kreativt, for å engasjere følgere i sosiale medier, og til tross for at vi har dyrt og avansert foto- og videoutstyr til rådighet, ender vi veldig ofte opp med å gjøre det aller meste med mobiltelefonen. 

Ønsker du å lære foto og video for sosiale medier?

Vi får en god del forespørsler fra virksomheter som ønsker at vi skal dele praktiske og konkrete tips for hvordan vi jobber med skape innhold ved bruk av ulike visuelle virkemidler. Hvilke apper vi bruker, hvordan vi tenker når vi komponerer bilder og video som skal engasjere i sosiale medier og hvordan dette kan gjøres på en måte som er forankret strategisk og målrettet i innholdsproduksjonen totalt sett. Etter 8 år med innholdsproduksjon i sosiale medier, ser vi at vi har mye kunnskap på dette området, som vi gjerne deler med våre kunder. 

Book praktisk og engasjerende workshop for din virksomhet! 

Vi i VU har nå engasjert fotograf- og videofotograf Esben Johansen til å holde workshop for bedrifter som ønsker å lære, utvikle og forbedre sin visuelle innsats i sosiale medier. Vi har laget selve grunnlaget for workshopen sammen med Esben, slik at våre eksempler og erfaring på hva som fungerer og ikke fungerer kommer med, og slik at workshopen er forankret i VU sine verdier og tankesett når det kommer til innholdsproduksjon i sosiale medier. 

Esben har lang fartstid som fotograf, både kommersielt og profesjonelt, og jobber i dag både med reklamebyråer, portrettfotografering, produktfotografering og annet kreativt arbeid for små og store bedrifter. Han har i de senere årene også jobbet mye med videofotografering, både med å lage produktfilmer og kreative filmer for kunder, filme ulike eventer og arrangementer og å lage konkrete filmer for bruk i ulike sosiale medier. 

Hva vil en foto- og videoworkshop innholde?

En slik workshop vil vare i inntil 3 timer, du kan invitere med deg flere fra din organisasjon om det er ønskelig og fokuset i workshopen er praktisk og konkret på din virksomhet, dine produkter / tjenester og ikke minst; dine muligheter og utfordringer i sosiale medier. I forkant av workshopen vil vi ha en dialog om hva dere selv opplever som utfordrende og hva dere ønsker å lære mer om, slik at vi får skreddersydd workshopen til å passe akkurat dere. 

 

Forslag til temaer i en workshop; 
 • Hvordan kan man fortelle gode historier med foto og video?
 • Hvordan jobbe strategisk og målrettet med bilder og video i sosiale medier?
 • Hva bør man tenke på når man skal 'komponere' et bilde? 
 • Hva er viktig mhp lys og utsnitt for å ta bilder som engasjerer? 
 • Hvilke apper kan man bruke for å redigere bilder? 
 • Hva er viktig når man skal lage video for sosiale medier? 
 • Hvilke apper kan man bruke for å redigere video? 
 • Hva trengs av utstyr for å kunne ta gode bilder og video? 
 • Hvordan lage gode kollasjer, coverbilder, slideshow og bilder med tekst? 
 • Hvilke formater fungerer best i de ulike kanalene? 
 • Hvordan tekste videoer for deling i sosiale medier? 
 • Hvordan sikre at opptak av video får god lyd? 

 

Dette kurset skal vi lansere fullt ut fra høsten av, men vi har nå bestemt oss for å tilby dette til et lite utvalg bedrifter som ønsker dette gjennomført før sommeren, da til en ekstra god "oppstartspris". En slik halvdagsworkshop vil koste 35.000 kr eks mva fra høsten av, men som en introduksjonspris kan du nå booket dette for kun 10.000 kr eks mva i juni 2017, så her har man mulighet til å få mye kunnskap for pengene! 

Har du lyst til å booke en slik workshop i juni? 

Send oss en melding på astrid@valen-utvik.no, så booker vi dere inn! Husk; her blir det første bedrift til mølla, helt til juni er fylt opp med workshops. 

 

Relaterte artikler

Aldri nok tid til å skape godt innhold..

Synes du det er vanskelig å fylle alle sosiale medier-kanalene til bedriften din med nok godt innhold hver..

Les mer

Få vår GRATIS innholdspakke med maler..

Er du klar for et nytt år, nye muligheter og nye planer og maler for innholdsproduksjonen din i sosiale..

Les mer

Hva er Clubhouse – og hvordan kommer du..

Du har kanskje hørt og lest om den nye snakkisen i sosiale medier, appen Clubhouse, men ikke fått med deg hva..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.