<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Nytt år, nye muligheter og tid for å skape enda mer godt innhold i sosiale medier!

Vi delte både en mal for innholdsproduksjon i 2017 og en mal for analyse av statistikk for Facebookposter for 2017, og vi har fått flere henvendelser på om vi ikke skal gjøre det samme også for 2018 - og det er klart vi skal det!

Malene er laget i Google Sheets, slik at det forehåpentligvis blir lettere å samarbeide med relevante kollegaer / byråer om historier dere vil fortelle, ved at man kan gi de riktige folkene tilgang til samme skjema - og kan da jobbe samtidig ("live") i skjemaet uten at det blir problemer. Malene kan naturligvis tilpasses deres helt spesifikke behov veldig enkelt, og om man ønsker å gjøre de designmessig / visuelt annerledes, gjøres det også lett med utgangspunkt i disse malene.

 

Last ned startpakke for sosiale medier 2020

 

Innholdsplaner for sosiale medier

Innholdsplanene gjøre det lett å planlegge postene man vil skape ned på dagsnivå, både hva som skal postes, hvor det skal postes og eventuell annonsering på postene. I Valen-Utvik bruker vi én plan per kvartal, per kunde vi jobber med. Det gjør at det kan planlegges både langsiktig og kortsiktig uten at planene blir for overveldende. 

Disse planene er supre å ha med seg i redaksjonsmøter, ukesmøter eller andre planleggingsmøter, og legge inn aktiviteter og planer man har fortløpende inn i skjemaet, slik at man lettere kan holde oversikt og skape mest og best mulig ut av alt innholdet man vil skape.

Analysemal for Facebook 

Med en enkel, god analysemal blir det lettere å sikre seg at magefølelsen vi opparbeider oss, er godt støttet av faktiske resultater, fulgt opp uke for uke over tid - gjennom hele året. Det tar noen få minutter hver eneste uke, men vil sikre deg at dere jobber strategisk og målrettet med deres innholdsproduksjon på sosiale medier. 

Gjennom flere års arbeid med sosiale medier har vi mye erfaring med å planlegge og analysere innhold på Facebook, både for oss selv og våre mange kunder. Med utgangspunkt i et analyseskjema som Bymiljøetaten utviklet for sin innholdsproduksjon, videreutviklet vi det videre til en analysemal i Google Sheets som vi fikk dele videre, og som du dermed kan ta i bruk for din egen virksomhet.

Vi har fokusert på noen konkrete mål som vi mener at det alltid er fornuftig å ha oversikt over når man jobber med innholdsproduksjon på Facebook, som eksempelvis følgende tall; 

  • Gjennomsnittlig engasjement per post og per uke gjennom året 
  • Gjennomsnittlig rekkevidde per post og per uke gjennom året

 

God kunnskap og erfaring er til for å deles. Derfor vil vi dele disse malene med dere - slik at dere kan tilpasse disse til deres virksomheter og lage de akkurat slik dere trenger.

Klikk på lenken for å bestille planene / malene og laste dem ned - helt gratis! 

Lykke til - og GODT NYTT ÅR!

 

Last ned startpakke for sosiale medier 2020

 

 

Relaterte artikler

Få gode resultater i sosiale medier med..

For å oppnå bedre resultater i sosiale medier må vi selge noe annet enn pris og spesifikasjoner. Vi må selge..

Les mer

Hvordan tekste video til Facebook på..

De aller fleste av oss ser video uten lyd på sosiale medier, derfor er det utrolig viktig at du tekster..

Les mer

10 tips for å lykkes med godt innhold i..

Vi snakker ofte om at godt innhold i sosiale medier er viktig, men hva innebærer det? Hvor skal vi legge..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.