<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Gratis innholdsmal til sosiale medier

Synes du det er vanskelig å holde oversikt over hva du skal poste til hvilket tidspunkt i sosiale medier? Kanskje det blir en heseblesende aktivitet du stadig har dårlig samvittighet for? Opplever du at det er vanskelig å ha god nok oversikt i hverdagen, slik at du er redd du ikke utnytter innholdet og historiene dine på best mulig måte?

Med en enkel, god innholdsplan blir det lett å planlegge når postene skal ut, hvem som har ansvar for hva og hvordan de ulike postene skal følges opp. Så kan du fokusere på å skape best mulig innhold basert på historiene dere har!

Gjennom flere års arbeid med sosiale medier har vi mye erfaring med å planlegge innhold både for oss selv og våre kunder. Innholdsplanene gjøre det lett å planlegge ned på dagsnivå, både hva som skal postes, hvor det skal postes og eventuell annonsering på postene. I Valen-Utvik bruker vi én plan per kvartal. Det gjør at det kan planlegges både langsiktig og kortsiktig uten at planene blir for overveldende.

God kunnskap og erfaring er til for å deles. Derfor vil vi dele disse malene med dere - slik at dere kan tilpasse disse og lage de akkurat slik dere trenger.

Klikk på lenken for å bestille innholdsplanene og laste dem ned. 

Lykke til - og GODT NYTT ÅR!

 

Last ned innholdsplaner

 

 

Sosiale medier

Kommentarer