<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Synes du det er vanskelig å holde oversikt over hva du skal poste til hvilket tidspunkt i sosiale medier? Kanskje det blir en heseblesende aktivitet du stadig har dårlig samvittighet for? Opplever du at det er vanskelig å ha god nok oversikt i hverdagen, slik at du er redd du ikke utnytter innholdet og historiene dine på best mulig måte?

Med en enkel, god innholdsplan blir det lett å planlegge når postene skal ut, hvem som har ansvar for hva og hvordan de ulike postene skal følges opp. Så kan du fokusere på å skape best mulig innhold basert på historiene dere har!

Gjennom flere års arbeid med sosiale medier har vi mye erfaring med å planlegge innhold både for oss selv og våre kunder. Innholdsplanene gjøre det lett å planlegge ned på dagsnivå, både hva som skal postes, hvor det skal postes og eventuell annonsering på postene. I Valen-Utvik bruker vi én plan per kvartal. Det gjør at det kan planlegges både langsiktig og kortsiktig uten at planene blir for overveldende.

God kunnskap og erfaring er til for å deles. Derfor vil vi dele disse malene med dere - slik at dere kan tilpasse disse og lage de akkurat slik dere trenger.

Klikk på lenken for å bestille innholdsplanene og laste dem ned. 

Lykke til - og GODT NYTT ÅR!

 

Last ned innholdsplaner

 

 

Relaterte artikler

Få vår GRATIS startpakke med maler for..

Er du klar for nytt år, nye muligheter og med nye planer og maler for din innholdsproduksjon i sosiale..

Les mer

Konkurranseregler i sosiale medier -..

Hvilke konkurranseregler som til enhver tid gjelder i sosiale medier, er unektelig et tema som engasjerer og..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.