<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Dette har en svært begivenhetsrik uke i VU - og så stas det har vært!


For de som ikkke har fått det med seg, ble Astrid kåret til Årets Sosiale Medier-personlighet under Social Media Days som gikk av stabelen tidligere denne uka, og det satte virkelig sirkuset igang!  Intervju i Medier24, deltagelse i Kampanjes podcast, intervju med TV2 Nyhetskanalen og mye mer. Under kan du se videoen Glenn filmet av tv-skjermen (derfor dårlig lyd) da Astrid var med i et innslag på TV2 Nyhetskanalen, med tema som dekket både prisen og de siste sosiale medier-trendene fra konferansen.

 

 

I denne episoden av podkasten Sosialt sett, som Astrid har sammen med Heidi Sperre i FLY AS, oppsummeres Social Media Days 2017 faglig sett. Hør den under!

 

 

Begrunnelsen juryen hadde for å gi Astrid prisen som Årets Sosiale Medie Peresonlighet, ble det fremhevet at Astrid, blant annet, mottok prisen fordi "Dette er en person som vil mye, kan mye og deler mye." Dette synes vi det er ekstra hyggelig at blir trukket frem, for helt fra starten av i 2009, har det vært viktig for VU nettopp å dele. Det er noe vi virkelig brenner for, og håper at enda flere i bransjen blir med på å gjøre, sånn at vi alle sammen utvikler denne bransjen videre.

Nå fikk vi naturligvis ekstra motivasjon til å dele enda mer, men før vi har noen helt nye malverk eller andre større ting å dele, har vi nå funnet frem noe av det mest praktiske og nyttigste vi har delt tidligere, og anbefaler derfor;  

  • Gratis minikurs i Facebook
    For noen måneder siden lanserte VU et gratis minikurs i Facebook for bedrifter, og vi har fått utrolig mange tilbakemeldinger på at det har vært nyttig for mange. Det er ment som en liten gratis smakebit på vårt fulle Facebook-kurs, men vi synes det er utrolig gøy at mange av dere synes dette minikurset er praktisk, lærerikt og nyttig i seg selv. 

Minikurs i Facebook


  • Innholdsplaner for produksjon av sosiale medie-innlegg
    Vi har laget innholdsplaner for hele 2017 som vi bruker for våre kunder, og vi deler dette med dere, slik at det kan tilpasses til akkurat din virksomhet og dine behov. 

Last ned innholdsplaner nå!

 

  • Mal for strategiverktøy og kommunikasjonsmål
    Vi jobber med et enkelt verktøy for å jobbe strategisk og målrettet med innhold i sosiale medier på vegne av våre kunder, og mener det er viktig å være bevisst på hvilke mål vi har for hver enkel post vi publiserer. 

JA TAKK - jeg vil gjerne ha strategiverktøy!


Igjen - denne prisen stod veldig høyt i kurs for Astrid, så dette var virkelig veldig stas. Minst like stas som selve prisen, var alle de fantastiske, hyggelige og rause kommentarene som Astrid og VU har fått i alle mulige sosiale medier.

Tusen, og tusen, tusen takk for for all oppmerksomheten!

 

 

Relaterte artikler

Få vår GRATIS startpakke med maler for..

Er du klar for nytt år, nye muligheter og med nye planer og maler for din innholdsproduksjon i sosiale..

Les mer

Konkurranseregler i sosiale medier -..

Hvilke konkurranseregler som til enhver tid gjelder i sosiale medier, er unektelig et tema som engasjerer og..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.