<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Få vår startpakke med maler for 2019!

Er du klar for å skape godt innhold i dine sosiale medier og digitale kanaler i året som kommer? Det er vi! Vi har mange spennende planer for året som kommer, og gleder oss til fortsette arbeidet for våre eksisterende kunder, samt forberede et. nytt år med kurs, foredrag og workshop for kunder over hele landet.

Struktur og gode rutiner

Vi er veldig opptatt av å ha gode rutiner og god struktur på arbeidet vårt, slik at vi kan jobbe effektivt og få mest mulig ut av tiden vi bruker. Et av våre absolutt viktigste verktøy i så måte, er å ha gode innholdsplaner for kundene våre - og for vår egen kommunikasjon for VU. I tillegg lager vi analysemaler som vi bruker på kundene våre, og som vi også tidligere år har delt med dere.

Innholdsplan, analyseskjema - og noe attåt

Nytt av året er at vi også har laget en mal for hvordan man kan holde oversikt over hvor mye man bruker på annonsering i de ulike sosiale mediene, samt at vi har laget et årshjul med alle merkedagene og høytidene for 2019.

Dette deler vi naturligvis med alle dere!

Om du laster dette ned, får du en epost med excel og powerpoint-versjoner av malene våre, klare til bruk. Du får også lenke til en Google Drive-mappe, hvor du kan lage kopier av alle våre maler, gjøre de endringene du måtte ønske og så dele dine dokumenter videre med dine kollegaer, slik at dere kan jobbe online med dette. Alltid oppdatert for alle!

 Last ned startpakken 2018

 

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, så er det bare å legge igjen en kommentar til oss her eller snakke med oss på Facebook: www.facebook.com/valenutvik

Lykke til med dine sosiale medier i 2019! 

 

Sosiale medier

Kommentarer