<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS
MEST LEST

Facebooks konkurranseregler – og hvordan trekke en vinner

Vi får ofte spørsmål om hva som er lov og ikke lov når det gjelder å arrangere konkurranser på virksomheters Facebooksider. Det er heller ikke sjeldent vi kommer over bedrifter som gjør dette feil, enten det er bevisst eller ubevisst.

Er du klar for å skape godt innhold i dine sosiale medier og digitale kanaler i året som kommer? Det er vi! Vi har mange spennende planer for året som kommer, og gleder oss til fortsette arbeidet for våre eksisterende kunder, samt forberede et. nytt år med kurs, foredrag og workshop for kunder over hele landet.

Struktur og gode rutiner

Vi er veldig opptatt av å ha gode rutiner og god struktur på arbeidet vårt, slik at vi kan jobbe effektivt og få mest mulig ut av tiden vi bruker. Et av våre absolutt viktigste verktøy i så måte, er å ha gode innholdsplaner for kundene våre - og for vår egen kommunikasjon for VU. I tillegg lager vi analysemaler som vi bruker på kundene våre, og som vi også tidligere år har delt med dere.

Innholdsplan, analyseskjema - og noe attåt

Nytt av året er at vi også har laget en mal for hvordan man kan holde oversikt over hvor mye man bruker på annonsering i de ulike sosiale mediene, samt at vi har laget et årshjul med alle merkedagene og høytidene for 2019.

Dette deler vi naturligvis med alle dere!

Om du laster dette ned, får du en epost med excel og powerpoint-versjoner av malene våre, klare til bruk. Du får også lenke til en Google Drive-mappe, hvor du kan lage kopier av alle våre maler, gjøre de endringene du måtte ønske og så dele dine dokumenter videre med dine kollegaer, slik at dere kan jobbe online med dette. Alltid oppdatert for alle!

 Last ned startpakken 2018

 

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, så er det bare å legge igjen en kommentar til oss her eller snakke med oss på Facebook: www.facebook.com/valenutvik

Lykke til med dine sosiale medier i 2019! 

 

Relaterte artikler

Lag ikoner til høydepunkter på Instagram

Har du lurt på hvordan du kan få fine ikoner på høydepunktene dine på Instagram? Da har vi guiden du trenger..

Les mer

Hvordan lansere et nytt produkt i..

Det er spennende å lansere et nytt produkt i markedet. Det tror jeg alle som jobber med produktutvikling kan..

Les mer

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.