<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Bli best på Content Marketing med Norges eneste sertifiseringskurs 👩‍💻

Vil du bli rå på innholdsmarkedsføring? Kvalitet og unikt innhold har blitt en viktig faktor for spredning i sosiale medier og rangering i søkemotorene. Nå kan du lære hvordan du lager godt innhold, hvordan du når målgruppen din på det rette tidspunktet og hvordan du kan jobbe bra med bilder, video og søkemotorene - fra noen av de flinkeste i bransjen. Deriblant en fra VU, nemlig Astrid :) 

Content Marketing Norge har satt sammen sertifiseringskurset Content Marketing Manager som vil gjøre deg til en mer profesjonell innholdsprodusent og markedsfører.

Skjermbilde 2017-05-12 18.49.20.png

Opplæringen går over 6 sesjoner og består av ulike moduler og oppgaver. Du kan velge om du vil ta de på våren eller på høsten, og du kan også velge om du vil ta en eller flere moduler. 

Astrid er fagansvarlig for modul 4 som tar for seg publisering og distribusjon i sosiale medier, og da lærer du hvordan du kan optimalisere best mulig for de ulike kanalene som finnes. 

Det aller beste? Bestiller du via oss, får du 20% avslag på prisen! Bra, eller hva?

Klikk deg inn på Facebook-siden vår og send oss en privat melding, så får du rabattkoden tilbake.

Kommentarer