<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS

Synes du det er vanskelig å vite hvor bra eller dårlig ditt innhold på Facebook gjør det? Hva er en god uke, hva er en dårlig uke og hvordan kan du best måle dette? Hvilke tall er det fornuftig å måle og hvordan kan du få en god rutine i å analysere dette kontinuerlig gjennom året? Er du vant til å ha en magefølelse på hvor bra deres innsats på Facebook er, men synes det er vanskelig å være sikker på at magefølelsen din er riktig? 

Med en enkel, god analysemal blir det lettere å sikre seg at magefølelsen er godt støttet av deres faktiske resultater, fulgt opp uke for uke over tid - gjennom hele året. Det tar noen få minutter hver eneste uke, men vil sikre deg at dere jobber strategisk og målrettet med deres innholdsproduksjon på sosiale medier. 

Gjennom flere års arbeid med sosiale medier har vi mye erfaring med å planlegge og analysere innhold på Facebook, både for oss selv og våre mange kunder. Vi har  gjøre det laget en analysemal i Google Docs, som du lett kan ta i bruk for din egen virksomhet - gjerne med dine egne endringer og justeringer. 

Vi har fokusert ulike mål som vi mener at det alltid er fornuftig å ha oversikt over når man jobber med innholdsproduksjon på Facebook, som eksempelvis følgende tall; 

  • Gjennomsnittlig engasjement per post og per uke gjennom året 
  • Gjennomsnittlig rekkevidde per post og per uke gjennom året

 

Last ned startpakke for sosiale medier 2020

 

Med å investere noen få minutter hver uke til å registrere denne informasjonen, vil du få god oversikt over hvilke uker dere gjør det ekstra bra - og kan lære av dette, ved å se på hvilke poster som gjorde det ekstra bra. Dere får også muligheten til å se tilbake på foregående perioder, for å se på hvordan utviklingen deres har vært måned for måned, år for år. 


God kunnskap og erfaring er til for å deles. Derfor vil vi dele denne malen med dere - slik at dere kan tilpasse analysenmalen og lag den akkurat slik dere trenger.

Klikk på lenken for å bestille analysemalen og laste den ned. 

Lykke til!

 

Last ned startpakke for sosiale medier 2020

 

Relaterte artikler

Kommentarer

NYHETSBREV

Motta artikler fra Valen-Utvik

OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.