Skip to content
All posts

VU får pris for deling og raushet!

...og vi er så stolte at vi nesten besvimer! For en fantastisk start på høsten!

I går var vi i VU på seminaret #SocialSummer i regi av Thomas Moen og Thomas Skavhellen, i den hyggelige bakgården til Fanbooster. Dette er et arrangment vi har vært med på stort sett siden oppstarten for flere år siden, og som kjennetegnes av en god mix; 20 minutter foredrag, 20 minutter pause (og mingling), mange bra bransjefolk og en utrolig stemning. Slik var det også i år, og all ære til Thomas og Thomas for innhenting av foredragsholdere, forholdsvis god kontroll på værgudene og for godt utvalg av mat og drikke.

IMG_4781 IMG_7422
Akkurat denne utgaven av #SocialSummer går nok inn i minnebøkene som "the big one" for oss i Valen-Utvik, og grunnen er at Thomas og Thomas overrasket oss fullstendig! Et godt stykke ut i det faglige programmet, annonserer Thomas Moen at de ikke har tradisjon for å gi ut priser på #SocialSummer, men at i år skal de likevel gi ut en. Det har ikke vært juryarbeid i forkant, det deles ikke ut noen formelle diplomer, men de ønsket å trekke frem og takke noen de mente gjorde mye bra for bransjen. Vi sitter klare til å applaudere de heldige utvalgte ...idét Thomas peker på oss!

Så glade blir herr og fru VU av å vinne hyggelig pris! Her sammen med prisgivere: Thomas Moen og Thomas Skavhellen Så glade blir herr og fru VU av å vinne hyggelig pris! Her sammen med prisgivere: Thomas Moen og Thomas Skavhellen

 

Vi ble så satt ut, overrasket og rørt, at vi fikk ikke med oss hele hans tale, hverken ang hva vi fikk av gaver eller hvorfor vi fikk dette - men disse fine folkene har i dag lagt ut begrunnelsen på #SocialSummer sin facebookside, og vi sakser fritt derfra:

Det finnes mennesker som er mer opptatt av å løfte frem og heie, enn å selv ta spotlighten og vise seg frem. Slike mennesker heier vi på. Derfor vil vi gjerne takke Glenn og Astrid fra VU Valen-Utvik for alt de gjør for bransjen, for alle de hjelper, inspirerer og motiverer. Det er vår tur til å heie på dere! Tusen takk, stå på!

For en utrolig hyggelig utmerkelse - og for noen utrolig nydelige ord!

Å bli trukket frem for at vi deler og heier er ekstra hyggelig, for det er både veldig viktig for oss og noe vi setter utrolig pris på å gjøre. Vi tror rett og slett verden er stor nok for oss alle, at vi kan få et bedre samfunn rundt oss om vi alle hever snuten litt opp fra vår egen hverdag - og ikke minst; vi tror at vi alle har noe å lære av menneskene rundt oss og at vi alle har noe å lære noen andre. Om noen blir inspirert, føler de lærer noe eller finner annen form for glede i det vi deler, er det lite som er hyggeligere enn akkurat det.

Det kommer fort krav om spisse albuer for å komme seg noe sted her i verden, eller krav om at vi må bli mindre naive, mer fokuserte på egne mål og mer opptatt av tall, måling, bunnlinje og reelle verdier. Myke verdier forbindes med svake verdier, og få har tro på det i lengden. Men vi har tro på det! Vi har tro på at man kan komme langt ved å gjøre så godt man kan og jobbe hardt, samtidig som man er raus og delende med folk rundt seg. Vi tror det er dette som vil gi resultater på lang sikt, for alle involverte - og så tror vi at det skaper mye bedre og hyggeligere arbeidsdager underveis. Så lenge man brenner for noe, har engasjement, entusiasme og fagforståelse for det man driver med, tenker vi at man kan nå så langt man vil, uten å måtte "slå ned" noen på veien.

Så Thomas, Thomas og Fanbooster - tusen takk for oppmerksomheten, den ble varmt mottatt! Og til alle dere som backer oss, som gir oss tomler opp og forteller oss at dere setter pris på at vi deler; dere er en stor motivasjon til å gjøre enda mer av nettopp det. Denne oppmerksomheten gjør at vi definitivt ikke justerer strategien for Valen-Utvik til å bli mer ekskluderende, mindre delende og mer kynisk - heller det motsatte! Nå blir det mer deling, mer heiing og mer fremsnakk, og vi gleder oss!

Denne høsten har vi stor tro på - og vi gleder oss til å ta dere med på reisen!